Zaterdag 17 december 2022 en zondag 18 december 2022

Pelgrimeren in Noord-Brabant

 

Tijdens het laatste weekend voor Kerstmis ontwijken wij de drukte en zoeken de rust op van de Noord-Brabantse bossen en heiden.

Zaterdag nemen we het openbaar vervoer naar de stad die met carnaval ‘het Lampengat’ wordt genoemd, Eindhoven. Dit kan met een internationale trein via Breda, maar de tochtleider rijdt graag met de bus van Turnhout via Reusel naar Eindhoven. Tussen Turnhout en Reusel gebruik je een eigen vervoersbewijs van De Lijn. Tussen Reusel en Eindhoven voorziet de tochtleider een vervoersbewijs van Hermes voor de deelnemers.

We wandelen over een afstand van 22 km over ‘ons Kloosterpad van Eindhoven naar Vessem waar we welkom zijn in de Pelgrimsherberg. Er wordt avondeten en ontbijt voorzien. Beddengoed en handdoeken worden mee gereserveerd. Wie toch vijf euro wenst te besparen en extra bagage mee te nemen dient dit bij inschrijving duidelijk te melden aan de tochtleider.

Zondag vervolgen wij onze tocht via een eigen gekozen route naar Reusel van ± 22 km. In Reusel nemen wij weer een bus van De Lijn naar Turnhout en zo verder huiswaarts.

De tochtleider boekt standaard voor zes personen per nacht in de pelgrimsherberg, er zijn maximaal elf bedden beschikbaar.

Daarom vragen wij om zo snel mogelijk je deelname kenbaar te maken middels een overschrijving van 49 euro op rekening BE74 9730 1723 4207 met mededeling “Pelgrimsherberg 2022 + gsm-nummer + e-mailadres”. Voor dit bedrag krijg je een bed met lakens, handdoeken, avondeten, ontbijt, en een busrit van Reusel naar Eindhoven. Wie zelf een slaapzaak en handdoeken meeneemt, schrijft 44 euro over en vermeldt dit in de mededeling van de overschrijving.

Tochtleiding: Gregor Dirven, 0471 80 04 32, info@gregordirven.be.

 

Terug naar overzicht programma