Verlengd Paasweekend: 3-5 april 2021 – Zuid-Limburg (NL), deel 2

VERZET NAAR 16 – 18 APRIL 2022 SAVE THE DATE !!!

Door de maatregelen die de Belgische en Nederlandse autoriteiten namen dit voorjaar tegen een verdere verspreiding van het virus dat COVID-19 veroorzaakt, was het onmogelijk geworden om het verlengd paasweekend te laten doorgaan in 2020.

De deelnemers werden individueel door de tochtleider op de hoogte gebracht. Verreweg de meesten hebben gekozen om de tocht te verzetten naar het verlengd paasweekend van 2021. Echter, zijn wij heden het aantal besmettingen steeds sneller weer toenemen, zowel in België als in Nederland. Dit gaat samen gepaard met nieuwe, verstrengde maatregelen om de zorgsector niet te overbelasten.

Het is dan ook weinig waarschijnlijk dat we met een twintigtal mensen op COVID-veilige wijze een verlengd wandelweekend in onze buurlanden kunnen organiseren. Om die reden is het weekend wederom verzet naar het verlengd Paasweekend van zaterdag 16 tot maandag 18 april 2022!

Er zal, voor zover de maatregelen het toelaten, een eendaagse worden georganiseerd op paaszondag 4 april 2021 waarom maximum tien deelnemers zijn toegelaten!

Tochtleiding: Gregor Dirven, 0471 80 04 32, info@gregordirven.be

Blijf allemaal gezond en thuis of maak een deugddoende wandeling of fietstocht in je eigen omgeving en hopelijk tot binnenkort!Terug naar overzicht programma